24 Şubat 2011 Perşembe

Yalandan Kim Ölmüş...

Hic bir zaman hayatımda hırslı, kendini bilmez, dedikoducu, yalancı insanlar bulundurmadım. Hep uzak durmaya, uzaklastırmaya calıstım. Cünkü bana göre degil savasır gibi planlar kurmak.. Sırf eglenmek icin onun bunun hayatına mudahale etmek.. Yaptıgım seyleri yapmamısım gibi davranmak bir de sucu baskalarına atmak.. Karakterlerinde agır yaralar olmalı. Bu kadar aciz olmayı neye borclu olduklarını hic merak etmiyorum dogrusu. Ya da psikolojik acıdan güzel bir arastırma olabilir :)

Ama bir farenin kapıyı tırmalaması gibi hayatıma etki etmeye calısan insanlar yok degil. Sırf ugrasmayı sevmedigimden, istemedigimden uzak durmaya calısıyorum. Sıkıntı yaratmasalar, bekleme yapmasalar degil mi :) bi süredir yazmamıstım simdi de icimi buraya dökmek istedim öyle istee :) son olarak ‘keske insanlar yalandan ölseydi’. Benim icim cooookkk rahat. O zaman kim gercek kim degil daha kolay anlardık. Hani anlıyoruz zaten de istee, kendini bilmezler yok olurdu. Biraz faşist oldum sanki? "Piyanist"i izledim de :)

Herkese iyi geceler ! Bu fareleri uzak tutun kendinizden :)

2 yorum:

  1. Çok güzel ve sade ifade etmişsin. Ben bu konuda yazmaya kalksam hem birikimim hemde tarzımdan dolayı bir sürü argo kelimeyle ifade ederdim kendimi, anlatırdım başımdan geçenleri. Ama yazını okuyunca anladım bunları ifade etmenin ne kadar zor olduğunu, duygularını ne kadar yoğun yaşadığını ve ozaman farkettim sendeki kapının çelikten yapısını.. sonra düşündüm fareleri, tırmaladıkları kapı asla aşınmazdı ki..

    YanıtlaSil
  2. tesekkür ederim:) bu tür insanları fazla ciddiye almamak, dedigim gibi uzak tutmak gerekiyor. yoksa daha da bileniyorlar.. kıskanclık diyelim:)

    YanıtlaSil