23 Ocak 2011 Pazar

Hayallerinizdeki Kadar

                                                                                                             09.08.2006 
     Bilinmezlik içindeki heyecan duygusudur. Belki de boşluktandır. Hayalinizdir belki de. Ya da macera isteği!
     Yolda yürürken, bir yerde otururken etrafımızda birçok yüz vardır. Bir daha gördüğünüzde hatırlamayacağınız yüzlerdir bunlar. Ama o sırada birine takılır gözleriniz. Kafanızı çevirirsiniz, bakmak istemezsiniz. Ama gözleriniz size oyun oynamaktadır. Sormadan döner bakar. O anda hakkında birçok şey yazarsınız. Yaşı, okuduğunu ya da çalıştığını, nasıl bir insan olduğunu… Görünüşe göre beyniniz de size oyun oynamaktadır! Gözleriniz bu sırada yandan yandan bakar. Aklınızdan bin türlü düşünce geçer. Oturursunuz rahat edemezsiniz, kolunuzu dayarsınız olmaz kısacası ne yapacağınızı şaşırırsınız. Biraz heyecan, biraz merak, umut ve de umutsuzluk!
     Oradan ayrıldığınızda aklınız kalır. Eve gidersiniz ara sıra aklınıza gelir. “Acaba bir daha görebilir miyim?, yarında orada olur mu?” gibi sorular sorarsınız kendinize. Ama aklınıza gelen sadece sizin yarattığınız karakterdir. Size kalan sadece bu kişiliği o fiziğe oturtmaktır ve bu da çok kolay olur! Onun düşündüğünüz gibi bir insan olmayacağını bilirsiniz. Ama kendinize itiraf edemezsiniz…
     Sizi heyecanlandıran maceradır, meraklandıran bilinmezliktir, tekrar görebilme şansı umuttur ve tekrar görememe ihtimali de umutsuzluktur.
     Ama bunları düşünen sadece bayanlardır. Erkekler bu kadar ince düşünmez. Onlar görürler ve geçerler! Nasıl olsa başkaları da vardır… Ancak bayanlar bu kadar senaryo yazabilir, onlar düşünür, her şeyin hayaller gibi güzel olmadığını ve hiçbir şeyin hayaller kadar yalan olmadığını bilmez! Bilir de bilmek istemez. Erkekler için ise çok farklıdır.. (İstisnalar kaideyi bozmaz!) Peki ya o? Acaba bir daha görebilecek misiniz? Hayallerinizdeki kadar mükemmel olabilir mi?!

     Hayallerinizdeki kadar mükemmel OLABİLİRLER Mİ?

4 yorum:

  1. Çok zor, kendimizi kandırmak olur sadece...

    YanıtlaSil
  2. İnan erkekler bazen takıntılı denilebilecek seviyede ince düşünebiliyorlar. Hatta bu düşünceler korku ve özgüven problemleriyle birleşince insanı yerinden bile kıpırdatamıyor. Sonra da hayatı yakalayamadıkları için yakınıp tekrar aynı belirsizlikleri yaşıyorlar. Biraz kısır bir döngü gibi gerçekten sıkıcı ama bu tarz durumlar tahmin ettiğinden de sık oluyor :)

    YanıtlaSil
  3. fs açar mısın

    YanıtlaSil
  4. forms. açar mısın lütfen

    YanıtlaSil